Árlista

Árlista

Lakossági és közületi ár (tisztán építési, bontási törmelék):

- Telephelyünkön az építési törmelék lerakásának díja: 7.700,- Ft + Áfa/tonna. Alkalmanként maximum 1,5 tonna lerakására van lehetőség, a telephelyen kihelyezett konténerekben.

- Konténer kiszállítás díja, valamint a törmelék hasznosítóba való elszállítása 17.000,- Ft + Áfa (Komló közigazgatási területén belül).

- Az építési, bontási hulladék hasznosításának díja: 7.700,- Ft + Áfa/tonna.

- Az építési, bontási hulladék nem tartalmazhat veszélyes, kommunális, elektronikai és lom hulladékot sem!

- Amennyiben az építési, bontási törmelék egyéb hulladékot tartalmaz, a többletköltségekért a megrendelő felel!

 

Amennyiben nincs lehetősége fuvarozásra, háztartásában keletkezett lom hulladékait (bútorok, elektronikai hulladékok) díj ellenében, konténerben elszállítjuk a komlói lakossági hulladékudvarba, nyitva tartási időben. Ehhez rendelhet tőlünk konténert, amibe kommunális hulladék, veszélyes hulladék, építési törmelék stb. nem kerülhet! Amennyiben ez nem teljesül, úgy jelentős mértékű többlet költség keletkezik (pl.: visszarakodás, visszaszállítás), amely miatt a korábban megadott díj is változhat! A lom hulladékot a lehető legkisebbre kell darabolni, és úgy a konténerbe helyezni! További feltétel: a hulladék tulajdonosának is jelen kell lennie a hulladékudvari kirakodásnál, személyi igazolvánnyal, lakcímkártyával és a legfrissebb, hulladékgazdálkodási díj befizetését igazoló csekkel, bankszámlakivonattal, vagy társasházkezelői igazolással!

 

Áraink 2020. február 06-tól érvényesek! Egy konténer alap használati időtartama 7 nap (munkanapok és hétvége is beleszámít). Havi bérleti díj: 9.500,- Ft + Áfa. A 8. naptól a havi bérleti díj 1/3-át, a 15. naptól a havi bérleti díj 2/3-át, a 22. naptól a teljes havi bérleti díjat számoljuk fel.